Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Samverkansträff i Offerdal, fortsättning

19 november kl 18:30 - 20:30

Välkommen till fortsättningen gällande samverkan i Offerdal.
Vid senaste träffen så bestämdes det att vi ska ha två tillfällen under året där alla som är intresserad av samverkan och arrangerar evenemang och aktiviteter får möjlighet att träffas och diskutera sina kommande planer. Tanken är att eventuella krockar ska kunna undvikas i planeringen och goda idéer delas mellan borden, alla är välkomna, byalag, föreningar, organisationer och företag.
Livskraft i Offerdal modererar sammankomsten där denna kväll kommer vara uppdelad i två delar. Från förra träffen fick alla hemläxa att sondera sin hemmaplan gällande intresset att återinföra ”Offerdalsveckan” så kvällen börjar men diskussion och beslut om just denna punkt. Ni som ej var med senast, kom och tyck till kring detta arrangemang
Därefter fortsätter kvällen kring kommande aktiviteter och erfarenhetsutbyten
Utgångspunkten är som vanligt att ha en öppen diskussion kring hur olika intressenter i Offerdal kan samverka på bästa sätt, i små som i stora frågor.
Kom och tyck till, ge förslag på hur samverkan kan se ut, alla idéer välkomnas. Denna gång träffas vi i Bredbyn på skolan och det kommer att bjudas på fika arrangerat av ”Föreningen Bredbyns Skola och Livskraft i Offerdal
Varmt välkomna
När: 19 november
Tid: 18.30-20.30
Plats: Bredbyns skola
OSA På evenemanget eller: henrik.ling@outlook.com (senast 16 november)

Detaljer

Datum:
19 november
Tid:
18:30 - 20:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/703580871688261/

Arrangör

Livskraft i Offerdal
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Bredbyns skola

Tipsa oss!

Vill du tipsa oss om ett evenemang? Fyll i följande formulär. Kom ihåg att du behöver bildrättigheterna för bilder du laddar upp.

    Rulla till toppen