Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

YINYOGA i Kaxås

3 december kl 16:00 - 17:15

Längtar du till återhämtning, avslappning och en stund av välmående? Varmt välkommen till yinyoga-kurs! Samtidigt som höstmörkret övergår till vinterkyla startar denna magiska kurs som ger dig möjlighet att unna dig själv något värdefullt: att varva ner och skapa trygghet💖✨ Yinyoga är en lugn yogaform där vi stannar i en position 3-5 minuter. Det ger kroppen möjlighet att stretcha bindväv och det ger sinnet möjlighet att uppleva ett lugn. Att stretcha kroppens bindväv har många hälsofördelar: det hjälper kroppen bland annat att hantera inflammationer, infektioner och långvarig smärta. Yinyoga bidrar till ett mer välfungerande nerv- och lymfsystem och blodcirkulation.
Utöver de fantastiska yinyoga positionerna kommer du att få lära dig om kroppens bindväv, nervsystem och hormonsystem. Kursen kommer även att innehålla guidad avslappning, andningsövning och meditation/avslappning till klangskål och ljud. Varje tillfälle bjuder jag även på hälsosam god fika 🥰✨ Allt du behöver som Yogamatta och kuddar finns på plats.
Här är detaljerna: Yinyoga 75 min x6 tillfällen. Investering: 1500kr. Du bokar genom att skicka ett pm eller sms och betalar kursen senast onsdagen den 25.
Söndagarna: 29 okt, 5 nov, 19 nov, 26 nov, 3 dec, 17 dec alltid samma tid 16:00-17:15.
Hör gärna av dig om du har frågor 🤗
✨🧘🏽‍♀️Varmt välkommen 🧘🏽‍♀️

Detaljer

Datum:
3 december
Tid:
16:00 - 17:15
Evenemang Kategori:

Arrangör

Elsa Hesse

Plats

Kaxås skola gympasal
Bleckåsvägen 1
Kaxås, Sverige
+ Google Map

Tipsa oss!

Vill du tipsa oss om ett evenemang? Fyll i följande formulär. Kom ihåg att du behöver bildrättigheterna för bilder du laddar upp.

    Rulla till toppen