Samverkansträff i Offerdal

Igår kväll genomförde vi en samverkansträff på Fjällkonditoriet i Änge där vi bjudit in byalag, föreningar, företag, organisationer och alla övriga som är intresserade av samverkan i Offerdal.

En mycket lyckad kväll som visar att det finns en härlig positivism om samverkan i Offerdal på många sätt.

Rent konkret så bestämdes det att vi från LIO ska sammankalla till två träffar per år för alla som skapar arrangemang och aktiviteter, detta för att kunna skapa så bra planering som möjligt och undvika krockar i evenemang i så stor utsträckning som det går. Träffar i november och i maj blev beslutat.

Offerdalsveckan, offerdalssommar diskuterades och det finns ett intresse i att vecka liv ett detta evenemang och alla har fått en liten hemläxa att ta frågan hem till sina byalag, föreningar osv och diskutera frågan. Frågan kommer sen att tas upp vid kommande möte i november för beslut och därefter startas en projektgrupp om det blir grönt ljus.

Evenemangskalendern har kommit igång riktigt bra och det är flertalet besökare på sidan varje dag, riktigt kul. Fortsätt skicka in evenemang och aktiviteter https://livskraftiofferdal.se/kalender/

Stort tack alla ni som kom och extra tack till Marine för lokalen och goda bullar 🙂

/ Styrelsen, LIO

Hur Samråd kommer att genomföras kommer politiken besluta under hösten 2023

Rulla till toppen